Fly & Drive Gran Canaria

Fly & Drive Gran Canaria

Als je denkt aan een Fly Drive vakantie, dan denk je waarschijnlijk niet direct aan één van de Canarische eilanden. Deze eilanden zijn doorgaans bij uitstek geschikt voor een vakantie die in het teken staat van zon, zee, strand en een heerlijke cocktail. Toch biedt Gran Canaria tal van mooie plekken die jij echt gezien moet hebben. Juist doordat het eiland niet zo heel groot is, biedt het alle kansen om in een korte periode alle prachtige locaties te bezoeken die je echt gezien moet hebben.

Inhoudsopgave

Hoe werkt een Fly & Drive vakantie

Wanneer jij kiest voor een Fly Drive Gran Canaria, dan hoef jij je helemaal nergens zorgen over te maken. Het is namelijk een volledig verzorgde reis, die je individueel aflegt. Je hebt dus niet te maken met excursies etc. in groepsverband. Op het moment dat jij in het vliegtuig stapt, dan kan je vakantie echt beginnen. Wanneer je bent geland staat er een huurauto voor je klaar en alle accommodaties zijn bekend. Op deze manier kun je volledig opgaan in de prachtige natuur welke Gran Canaria te bieden heeft.

Meerdere eilanden bezoeken

Wanneer jij beschikt over een wat ruimer budget en echt alles wilt zien. Dan is het ook een mogelijkheid om je Fly & Drive naar Gran Canaria te combineren met één van de andere eilanden. Zo kun je bijvoorbeeld per boot of vliegtuig een aantal dagen genieten of de eilanden Tenerife, La Gomera of Lanzarote.

De voordelen van een Fly & Drive

Het grote voordeel aan een Fly & Drive, is dat jij geen last hebt van die enorme lange autorit naar het land toe. Uiteraard is dit bij een eiland net iets anders, maar ook dat scheelt een hele hoop irritatie. Je kunt namelijk direct beginnen met het genieten van je vakantie. Een ander voordeel, is dat jij op het vliegveld niet hoeft te zoeken naar de bus die je naar je accommodatie brengt. Om nog maar te zwijgen over het aantal stops die de bus moet doen. Daarnaast hoef jij je ook geen zorgen te maken over de kosten van een huurauto, dit is vooraf allemaal besproken en geboekt.

Andere bestemmingen

Op deze manier beleef je jouw leukste vakantie!

Op deze manier beleef je jouw leukste vakantie!

Handleiding: tips voor de keuken

Handleiding: tips voor de keuken

Fietsen in Andalusië

Fietsen in Andalusië

Vakantiehuisjes in Spanje

Vakantiehuisjes in Spanje