Hotel in Malaga

Hotel in Malaga

Na Sevilla is Malaga een van de grootste en belangrijkste steden die je kan vinden in het Andalusische deel van Spanje. Malaga is al jaren een van de meest aantrekkelijke steden voor toeristen om naartoe te trekken. Ook voor een korte stedentrip wordt Malaga steeds vaker gevonden. Malaga is eigenlijk de enige stad die zo dicht bij de kust ligt. In de zomermaanden kan het druk en erg warm zijn in de stad. In de lente of de herfst kan je het best Malaga bezoeken. Maar als je dan in Malaga bent, waar overnacht je dan? Lees meer over overnachten in Malaga in deze blog.

Inhoudsopgave

Overnachten in Malaga

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte locatie om lekker te kunnen overnachten in de stad Malaga, is het handig om te weten welke wijk daar het meest geschikt. Wanneer kan je tegen het meest gunstige tarief boeken zodat overnachten in Malaga niet in de papieren zal lopen. Om je hierbij te helpen staan er hier een aantal tips op een rij voor je:

In welke wijk kan je het best overnachten

In Malaga vind je verschillende wijken waar je heel fijn zou kunnen overnachten. Wil je meteen de deur uit stappen en terechtkomen in de drukke stad? Of ben je liever dichter bij de kust? Kijk dan goed welke wijken je dan in welke buurt zou kunnen vinden.

Wanneer kun je het best naar Malaga reizen?

Als je niet aan bepaalde vakantieperiodes vast zit kan je het best buiten het hoogseizoen reizen om de prijs een beetje te drukken. Ook als je een weekendje naar Malaga wil is het in de periodes buiten het hoogseizoen goedkoper. Dit zou dan ergens in de periode Oktober tot en met mei moeten zijn. In Malaga kan het in Oktober of in het voorjaar ook nog mooi weer zijn.

[daisycon_vacation profile_id=”4″]