Hotel in Sevilla

Hotel in Sevilla

Ben je van plan een reis te maken naar Sevilla dan is het aan te raden minimaal drie dagen in de stad door te brengen. Dan kan je op je gemak alle hoogtepunten van de stad gaan zien en bezoeken. Genieten staat in Sevilla heel hoog in het vaandel. Als je als toerist daar komt is het belangrijk dat je meteen begint te genieten van de rust die stad uitstraalt. In deze blog kan je lezen over het overnachten in Sevilla.

Inhoudsopgave

Overnachten in Sevilla

Wanneer je gaat zoeken naar een mogelijkheid om in Sevilla te gaan overnachten kom je er al snel achter dat er heel veel keuze is tussen hotels, B&B ’s, pensions en appartementen. Als je het echte Sevilla gevoel wil ervaren zou je voor een boetiekhotel moeten kiezen die je in het historische centrum van Sevilla kan vinden.

In de oude wijk Santa Cruz kom je een aantal hotels tegen die de oude sfeer van Sevilla helemaal uitstralen. Een voorbeeld van een van de hotels is hotel El Rey Moro. Met een beetje geluk geniet je in de ochtend al van je ontbijt op het dakterras.

Wanneer je in het centrum van de stad zou overnachten weet je zeker dat je ook lekker dicht bij alle bezienswaardigheden van de stad zal zitten. Dit geeft je de gelegenheid om op een makkelijke en snelle manier deze bezienswaardigheden te bezoeken. Zo kan je tijdens je trip makkelijk en snel zo veel als maar mogelijk is van de stad gaan bekijken.

Tapas

Tijdens je verblijf in Sevilla is het een echte aanrader om te gaan genieten van de Tapas. In Sevilla staat eten en drinken hoog in de rangorde. Het zal dan ook zo zijn dat je er van zal genieten en je zal zeker niet teleurgesteld zijn als je eenmaal aan het eten bent.

[daisycon_vacation profile_id=”5″]