Goedkope hotels in Barcelona en Valencia

Goedkope hotels in Barcelona en Valencia

Als we spreken over een stedentrip, dan mogen de steden Barcelona en Valencia natuurlijk niet ontbreken. Barcelona kenmerkt zich door het karakteristieke stadscentrum en de ramblas. Daarnaast kennen we natuurlijk La Sagrada Familia. Als we het over Valencia hebben, dan denken we natuurlijk direct aan het prachtige grote gebouw in de vorm van een grote golf. Deze plek staat centraal voor kunt en wetenschap. Daarnaast kent ook Valencia net als Barcelona een rijke historische die je terug ziet komen in allerlei prachtige gebouwen, kerken en kathedralen. Kortom, de perfecte plek voor een heerlijke 3,4 of 5 daagse citytrip. Bij een stedentrip hoort uiteraard ook een hotel. Wil jij een goed, maar toch betaalbaar hotel? Dan geven wij je voor beide steden enkele praktische tips voor goedkope hotels.

Goedkope hotels in Barcelona 

Je hebt de keuze gemaakt om er even lekker tussenuit te gaan en je oog is gevallen op Barcelona. Je hebt voor jezelf al een hele planning gemaakt, alleen dan komst het aller belangrijkste, de keuze voor je hotel. Een hotel dat enigszins betaalbaar is en kwalitatief hoogwaardig, dat willen we toch allemaal. Nu is het zo, dat wanneer je tijdig weet te boeken of buiten het hoogseizoen om naar Barcelona gaat je doorgaan een prima hotel kunt vinden voor nog geen 100 euro per nacht. Wel is het van belang, dat wanneer je goedkope hotels in Barcelona zoekt je in kaart brengt wat je wensen zijn en de verwachting niet te hoog zijn. Lees goed alle recensies en bedenk goed dat goedkoop ook vaak duurkoop kan zijn.

Goedkope hotels in Valencia

Wil jij even lekker voor een paar naar de zon, dan is Valencia een goede keuze. Valencia is een stad gelegen in het zuiden van Spanje. Door het mediterrane klimaat is het vanaf maart al zeer aangenaam. De stad Valencia is enorm in trek, vooral de afgelopen jaren heeft ze ontzettend gewonnen aan populariteit, wat ook niet zo gek is. De schoonheden die de stad kent zijn oneindig. Goedkope hotels in Valencia kan nog wel eens een uitdaging zijn. Toch zijn er in de wijk Barrio del Carmen nog voldoende betaalbare hotels te vinden. Ben je van plan langer te blijven, dan is het ook raadzaam eens te kijken naar een appartement.